Στούντιο Ηχογραφήσεων Αθήνα


Οι καλλιτέχνες στο στούντιο μας
Ηχογραφήσεις
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ, ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ, BELLA UNION, HELL BOOND, ROUTE 66, ΟΣΙΡΙΣ, ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ, ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, GROOVE MACHINE, ΕΙΛΩΤΕΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, EXTRA, SOUTH OF NO NORTH, STEEL BREEZE, F  ΟΛΙΚΟΝ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΧΥΛΙΑ, PANX ROMANA, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΕΡΝΑΣ,  GETO, ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, DIMITRA, SATHEN, BRIGHT SHADOWS, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΥΖΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΙΠΙΝΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ, KRISS, MODE ZERO, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ,Studio F Ηχογραφήσεις

Ηχογράφηση είναι η διαδικασία καταγραφής ήχου σε κάποιο μέσο, με σκοπό την επεξεργασία και αναπαραγωγή του. Παρέχουμε στους καλλιτέχνες  ηχογράφηση με διαδικασία αναλογική ή ψηφιακή κατά την οποία ο τραγουδιστής ή το συγκρότημα ηχογραφεί τα τραγούδια και τα άλμπουμ του σε μαγνητικό ή άλλο μέσο.

Στούντιο για Μουσικές Πρόβες

Η μουσική πρόβα στο στούντιο F είναι κάτι το οποίο ο μουσικός πρέπει να νιώσει με την  άνεση από την ώρα που θα μπει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Στόχος μας  είναι η άνεση  των καλλιτεχνών με το πάθος τους. Πολλοί πιστεύουν ότι η πρόβα είναι κάτι πρόχειρο. Στο χώρο μας σωστή πρόβα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ενός μουσικού αποτελέσματος καθώς και η ευκαιρία που δίνεται στους μουσικούς να πειραματιστούν και να εξελιχθούν. Η διακόσμηση, ο άρτιος σύγχρονος εξοπλισμός συμβάλλουν ώστε οι πρόβες να είναι άνετες, δημιουργικές. Το Studio F είναι φτιαγμένο με αγάπη και τεχνογνωσία για αυτό και το καθιστά το ιδανικό για μια επιτυχημένη πρόβα.