Μουσικές Παραγωγές
Μουσικές Παραγωγές

Το στούντιο παρέχει μια σειρά από υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, όπως προενισχυτές, μικρόφωνα μουσικά όργανα, κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε μουσικό σενάριο και γούστο. Οι χώροι και θάλαμοι, έχουν ως αποτέλεσμα πιο ευέλικτες επιλογές εγγραφής, όπως ζωντανή εγγραφή ολόκληρης της μπάντας , το κύριο ζωντανό δωμάτιο είναι κατάλληλο για την καταγραφή χορωδιών ή μικρών έως μεσαίων συνόλων χορδών.

Πληροφορίες

Στα Studio F θα βρείτε λύσεις για την ηχογράφηση, μίξη και παραγωγή μουσικών κομματιών. Μουσικές Παραγωγές στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο στούντιο ηχογράφησης και Mastering στην Αθήνα . Παραγωγή μουσικής σύνθεση μουσικού κειμένου, ενορχήστρωση, ηχογράφηση μουσικών οργάνων, επεξεργασία, μίξη, επεξεργασία ηχητικού υλικού, ψηφιοποίηση και αρχειοθέτηση ηχητικού υλικού.
Ηχογράφηση
Ηχογράφηση

Η διαδικασία καταγραφής ήχου σε κάποιο μέσο, με σκοπό την επεξεργασία και αναπαραγωγή του. Προκειμένου για καλλιτέχνες, η ηχογράφηση είναι η διαδικασία κατά την οποία ο τραγουδιστής ή το συγκρότημα ηχογραφεί τα τραγούδια και τα άλμπουμ του σε μαγνητικό ή άλλο μέσο.

Πληροφορίες

Ηχογραφήσεις Μουσικές Παραγωγές Αχαρνές Αθήνα

Μην διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας για όλες τις πληροφορίες
Control Room
Studio F
Control Room
Studio F
Studio F
Studio F
Recording Room
Studio F
Recording Room
Studio F
Studio F
Studio F
Studio F
Studio F
Studio F
Studio F
Studio F
Studio F
Recording
Studio F
Recording
Studio F
Studio F
Studio F
Ηχογραφήσεις
Στούντιο Ηχογραφήσεων

Studio F Ηχογραφήσεις

Ηχογράφηση είναι η διαδικασία καταγραφής ήχου σε κάποιο μέσο, με σκοπό την επεξεργασία και αναπαραγωγή του. Παρέχουμε στους καλλιτέχνες  ηχογράφηση με διαδικασία αναλογική ή ψηφιακή κατά την οποία ο τραγουδιστής ή το συγκρότημα ηχογραφεί τα τραγούδια και τα άλμπουμ του σε μαγνητικό ή άλλο μέσο.
Recording Studio F
Studio F αναλαμβάνει ηχογράφησης ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών spot. Εκφωνήσεις για επιχειρήσεις, διαφημιστικά βίντεο, μηνύματα τηλεφωνικών κέντρων, σπικάζ, διαδικτυακές εφαρμογές, ντοκιμαντέρ και ηχητικά project

Mastering Studio F
Μουσική Επένδυση, Παραγωγή Πολυμέσων, Online αποστολή αρχείων, ηχογράφηση μουσικών οργάνων φωνών, επεξεργασία, μίξη ή master.

Στούντιο για Μουσικές Πρόβες

Η μουσική πρόβα στο Studio F είναι κάτι το οποίο ο μουσικός πρέπει να νιώσει με την  άνεση από την ώρα που θα μπει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Στόχος μας  είναι η άνεση  των καλλιτεχνών με το πάθος τους. Πολλοί πιστεύουν ότι η πρόβα είναι κάτι πρόχειρο. Στο χώρο μας σωστή πρόβα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ενός μουσικού αποτελέσματος καθώς και η ευκαιρία που δίνεται στους μουσικούς να πειραματιστούν και να εξελιχθούν. Η διακόσμηση, ο άρτιος σύγχρονος εξοπλισμός συμβάλλουν ώστε οι πρόβες να είναι άνετες, δημιουργικές. Το Studio F είναι φτιαγμένο με αγάπη και τεχνογνωσία για αυτό και το καθιστά το ιδανικό για μια επιτυχημένη πρόβα.

Σεμινάρια

Σεμινάρια στο Studio F τα εργαστήρια seminar απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου, που ποθεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες.