Τηλέφωνο 

κινητό 

697 211 5370

 

 

Χίου 4,

Αχαρνές Κόκκινος Μύλος,

136 71 Τ.Κ.

Αθήνα

Ηχογράφηση Τυμπάνων
Ηχογράφηση Τυμπάνων

Το στούντιο παρέχει μια σειρά από υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, όπως προενισχυτές, μικρόφωνα μουσικά όργανα, κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε μουσικό σενάριο και γούστο. Οι χώροι και θάλαμοι, έχουν ως αποτέλεσμα πιο ευέλικτες επιλογές εγγραφής, όπως ζωντανή εγγραφή ολόκληρης της μπάντας , το κύριο ζωντανό δωμάτιο είναι κατάλληλο για την καταγραφή χορωδιών ή μικρών έως μεσαίων συνόλων χορδών.

Πληροφορίες
Ηχογράφηση Τυμπάνων
Ηχογράφηση Τυμπάνων

Ανεξάρτητα με τι είδος μουσικής γράφεις ή ασχολείσαι θα χρειαστείς κάποια στιγμή στα τραγούδια σου ντραμς.

Πληροφορίες

Ηχογραφήσεις Μουσικές Παραγωγές

Μην διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας για όλες τις πληροφορίες
Ηχογραφήσεις
Στούντιο Ηχογραφήσεων

Studio F Ηχογραφήσεις

Ηχογράφηση είναι η διαδικασία καταγραφής ήχου σε κάποιο μέσο, με σκοπό την επεξεργασία και αναπαραγωγή του. Παρέχουμε στους καλλιτέχνες  ηχογράφηση με διαδικασία αναλογική ή ψηφιακή κατά την οποία ο τραγουδιστής ή το συγκρότημα ηχογραφεί τα τραγούδια και τα άλμπουμ του σε μαγνητικό ή άλλο μέσο.
Recording Studio F
Studio F αναλαμβάνει ηχογράφησης ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών spot. Εκφωνήσεις για επιχειρήσεις, διαφημιστικά βίντεο, μηνύματα τηλεφωνικών κέντρων, σπικάζ, διαδικτυακές εφαρμογές, ντοκιμαντέρ και ηχητικά project

Recording Studio F
Για όλες τις πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέσετε

Στούντιο για Μουσικές Πρόβες

Η μουσική πρόβα στο στούντιο F είναι κάτι το οποίο ο μουσικός πρέπει να νιώσει με την  άνεση από την ώρα που θα μπει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Στόχος μας  είναι η άνεση  των καλλιτεχνών με το πάθος τους. Πολλοί πιστεύουν ότι η πρόβα είναι κάτι πρόχειρο. Στο χώρο μας σωστή πρόβα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ενός μουσικού αποτελέσματος καθώς και η ευκαιρία που δίνεται στους μουσικούς να πειραματιστούν και να εξελιχθούν. Η διακόσμηση, ο άρτιος σύγχρονος εξοπλισμός συμβάλλουν ώστε οι πρόβες να είναι άνετες, δημιουργικές. Το Studio F είναι φτιαγμένο με αγάπη και τεχνογνωσία για αυτό και το καθιστά το ιδανικό για μια επιτυχημένη πρόβα.